Telefoonnummer

06 26891807

Email

info@massagepraktijkhethogeland.nl

Mijn naam is Marian Bakker-Jansen, getrouwd en moeder van twee fantastische (volwassen) kinderen.

In januari 2018 ben ik gestart met Van Baby tot Kleuter. Ik gaf toen al ruim 10 jaar beweeglessen aan peuters en kleuters. Binnen mijn lessen kwamen regelmatig ouders met babybroertjes en zusjes. Het leek me erg leuk om ook iets voor deze doelgroep te betekenen. Daarom ben ik de opleiding tot docent babymassage en babyyoga “plezier voor 2” gaan volgen. Dit was een mooie aanvulling op de lessen die ik al gaf. 

Door de positieve ervaring met babymassage ben ik me verder gaan verdiepen in massage voor jonge kinderen en volwassenen. Voor kinderen heb ik de volgende cursussen gevolgd; energetische energie, babykwaaltjes, babymassage in de kraamperiode, kindermassage 2-15 jaar en voetreflexmassage voor baby & kind.
Voor volwassenen, Ontspannings-, Zwangerschaps-, Rebozo-, Hotstone-, Pijnzone-, TuiNa-, Bindweefsel-, Cupping-, Lomi Lomi -, Hoofdpijn-, Combinatie- en Fibromyalgie massage. Het is fantastisch om te zien dat je door massage heel veel kunt bereiken! Door regelmatig cursussen en scholingen te volgen blijf ik mezelf ontwikkelen.
Op deze website kun je alle informatie vinden over de verschillende massages voor volwassenen. Mocht je twijfelen welke massage het beste je past geen probleem tijdens de intake wordt de massage aangepast op je wensen. Wil je meer weten over Baby-en Kindermassages of Baby-gym dan verwijs ik je graag door naar http://www.vanbabytotkleuter.nl

Geniet van de ontspanning en het momentje voor jezelf!

Vriendelijke groeten,
Marian Bakker-Jansen