Telefoonnummer

06 26891807

Email

info@massagepraktijkhethogeland.nl

Mijn naam is Marian Bakker-Jansen, getrouwd en moeder van twee fantastische (volwassen) kinderen.

Ruim 10 jaar geef ik beweeglessen aan peuters en kleuters. Binnen mijn lessen komen regelmatig ouders met babybroertjes en zusjes. Het leek me erg leuk om ook iets voor deze doelgroep te betekenen. Daarom heb ik de opleiding tot docent babymassage en babyyoga “plezier voor 2” gevolgd. Een mooie aanvulling op de lessen die ik al gaf.

Door de positieve ervaring met babymassage ben ik me verder gaan verdiepen in massage voor jonge kinderen en volwassenen. Voor kinderen heb ik de volgende cursussen gevolgd; energetische energie, babykwaaltjes, babymassage in de kraamperiode, kindermassage 2-15 jaar en voetreflexmassage voor baby & kind.
Voor volwassenen, ontspannings-, zwangerschaps-, Rebozo-, Hotstone-, Pijnzone-, TuiNa- en Fibromyalgie massage . Het is fantastisch om te zien dat je door massage heel veel kunt bereiken! Door regelmatig cursussen en scholingen te volgen blijf ik mezelf ontwikkelen.
Op deze website kunt u alle informatie vinden over de verschillende massages voor volwassenen. Wilt u meer weten over Baby-en Kindermassages of beweeglessen voor baby’s, peuters en kleuters dan verwijs ik u graag door naar http://www.vanbabytotkleuter.nl

Geniet van de ontspanning en het momentje voor jezelf!

Vriendelijke groeten,
Marian Bakker-Jansen