Telefoonnummer

06 26891807

Email

info@massagepraktijkhethogeland.nl

Mijn naam is Marian Bakker-Jansen, getrouwd en moeder van twee fantastische (volwassen) kinderen.

In januari 2018 ben ik gestart met Van Baby tot Kleuter. Ik gaf toen al ruim 10 jaar beweeglessen aan peuters en kleuters. Binnen mijn lessen kwamen regelmatig ouders met babybroertjes en zusjes. Het leek me erg leuk om ook iets voor deze doelgroep te betekenen. Daarom ben ik de opleiding tot docent babymassage en babyyoga “plezier voor 2” gaan volgen. Dit was een mooie aanvulling op de lessen die ik al gaf. 

Door de positieve ervaring met babymassage ben ik me verder gaan verdiepen in massage voor volwassenen. Naast ontspanningsmassage kun je ook terecht voor klacht behandelingen.
Door regelmatig cursussen en scholingen te volgen blijf ik mezelf ontwikkelen.
De laatste cursussen die ik gevolgd heb is voor Zechsal Magnesiumconsulente, Dorn therapie en Breuss massage. De komende tijd zal ik me verder gaan verdiepen in de Dorn therapie en zal daarvoor nog diverse scholingen voor volgen.
In juli 2021 ben ik gestopt met beweeglessen te geven om me geheel te richting op mijn massagepraktijk,

Op deze website kun je alle informatie vinden over de verschillende massages voor volwassenen. Mocht je twijfelen welke massage het beste je past, geen probleem, tijdens de intake wordt de massage aangepast op je wensen. 

Wil je meer weten over Baby-en Kindermassages of Baby-gym dan verwijs ik je graag door naar http://www.vanbabytotkleuter.nl

Geniet van de ontspanning en het momentje voor jezelf!

Vriendelijke groeten,
Marian Bakker-Jansen