Telefoonnummer

06 26891807

Email

info@massagepraktijkhethogeland.nl

Mijn naam is Marian Bakker-Jansen, getrouwd en moeder van twee fantastische (volwassen) kinderen.

Na de opleiding tot docent Babymassage en Baby-yoga ben ik in januari 2018 gestart met Van Baby tot Kleuter. Ik gaf toen al ruim 10 jaar beweeglessen aan peuters en kleuters. 

Door de positieve ervaring met babymassage ben ik me verder gaan scholen in massage voor volwassenen. Naast verschillende ontspanningsmassages kun je ook bij mij terecht voor klacht behandelingen.
Door regelmatig cursussen en scholingen te volgen blijf ik mezelf ontwikkelen.

Binnen mijn praktijk zie ik veel mensen met chronische klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheidsklachten, geen energie hebben, pijnlijke spieren en gewrichten, PDS klachten, fibromyalgie, eczeem, hoge bloeddruk, cholesterol, hart en vaat problemen enz. In veel gevallen wordt er medicatie voorgeschreven. Helaas zorgen medicatie ook voor veel bijwerkingen. Bovendien zijn de meeste medicaties symptoombestrijders en geen oplossers voor het werkelijke probleem. Hippocrates beschreef al in zijn tijd (460-377 voor Chr,) de geneeskrachtige werking van voeding en hij hanteerde de overtuiging “Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding”. Helaas zijn wij dit een beetje kwijt geraakt. Onze westerse voeding is meer vulling dan voeding. We eten te veel, te vaak, te veel suikers en te bewerkte producten. Met als gevolg dat op dit moment bijna 10 miljoen Nederlanders een chronische aandoening heeft. 
Uit eigen ervaring weet ik wat gezonde en dus ook ongezonde voeding met je lichaam doet. Mede door mijn eigen ervaring ben ik me verder gaan verdiepen in de Orthomoleculaire voedingsleer. In januari 2023 hoop ik deze opleiding te hebben afgerond zodat ik ook binnen mijn praktijk mensen nog beter kan begeleiden. Op dit moment kan er al een bloedtest gedaan worden om te kijken hoe gezond je bloedcellen zijn. Maar na de afronding van de opleiding kan er ook een uitgebreide bloedonderzoek gedaan worden. Er wordt dan gekeken of er intoleranties zijn, vervelende bacteriën zijn,  voldoende vitamines en mineralen in het lichaam zijn enz. Aan de hand van de uitslag wordt er een behandelplan opgesteld.  

Massagepraktijk Het Hogeland is businesspartner van Eqology, Vitakruid en Zechsal.

Op deze website kun je alle informatie vinden over de verschillende massages voor volwassenen. Mocht je twijfelen welke massage het beste je past, geen probleem, tijdens de intake wordt de massage aangepast op je wensen. Via de website kun je eenvoudig online een massage inplannen.

Wil je advies over voeding of suppletie stuur me dan een mail of bel zodat we een afspraak kunnen inplannen. 

Voor een gezonder leven heb je iedere dag een nieuwe kans, jij bepaalt of je er iets meedoet! 

Vriendelijke groeten,
Marian Bakker-Jansen