Telefoonnummer

06 26891807

Email

info@massagepraktijkhethogeland.nl

Mijn naam is Marian Bakker-Jansen, getrouwd en moeder van twee fantastische (volwassen) kinderen.

Na de opleiding tot docent Babymassage en Baby-yoga ben ik in januari 2018 gestart met Van Baby tot Kleuter. Ik gaf toen al ruim 10 jaar beweeglessen aan peuters en kleuters. 

Door de positieve ervaring met babymassage ben ik me verder gaan scholen in massage voor volwassenen. Naast verschillende ontspanningsmassages kun je ook bij mij terecht voor klacht behandelingen.
Door regelmatig cursussen en scholingen te volgen blijf ik mezelf ontwikkelen.
De laatste cursus die ik heb gevolgd is de Dorn therapie en Breuss massage. De komende tijd zal ik me verder gaan verdiepen in de Dorn therapie en zal daarvoor nog diverse scholingen voor volgen.

Binnen mijn praktijk zie ik veel mensen met  klachten. Soms duidelijke maar ook vaak “vage” klachten zoals hoofdpijn, moe zijn, geen energie hebben, pijnlijke spieren en gewrichten, PDS klachten, fibromyalgie enz. Omdat voeding heel veel invloed heeft op veel klachten ben ik me daar verder in gaan verdiepen door de cursus Orthomoleculair Adviseur Basis te volgen. Naast voeding, beweging is suppletie een belangrijke aanvulling voor gezond lichaam. In het najaar zal ik starten met de vervolg opleiding Orthomoleculair Adviseur Gevorderd. 

Massagepraktijk Het Hogeland is een verkooppunt voor Zechsal magnesium en Vitakruid suppletie producten. 

Op deze website kun je alle informatie vinden over de verschillende massages voor volwassenen. Mocht je twijfelen welke massage het beste je past, geen probleem, tijdens de intake wordt de massage aangepast op je wensen. 

Geniet van de ontspanning en het momentje voor jezelf!

Vriendelijke groeten,
Marian Bakker-Jansen