Telefoonnummer

06 26891807

E-mail

info@massagepraktijkhethogeland.nl

Marian Bakker-Jansen

Sinds 2018 heb ik een massagepraktijk aan huis. Naast verschillende ontspanningsmassages kun je ook bij mij terecht voor klacht behandelingen zoals hoofd-, nek-, rugklachten. Hiervoor gebruik ik verschillende massagetechnieken voor. Ook tijdens je zwangerschap kun jij je heerlijk laten masseren op de speciale prenatal massagetafel waardoor je op je buik kunt liggen. 

Binnen mijn praktijk zie ik veel mensen met chronische klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheidsklachten, geen energie hebben, pijnlijke spieren en gewrichten, PDS klachten, fibromyalgie, eczeem, hoge bloeddruk, cholesterol, hart en vaat problemen enz. In veel gevallen wordt er medicatie voorgeschreven. Helaas zorgen medicatie ook voor veel bijwerkingen. 
Ruim 27 jaar had ik last van darmproblemen. In de reguliere zorg kwam ik niet verder dan dat m’n galblaas is verwijderd en moest ik maar een poedertje gebruiken om m’n ontlasting in te dikken. Gelukkig kwam ik met Roos van PoepGoed in contact en heb ik haar traject gevolgd. Binnen vier maanden was ik van m’n klachten af. Bovendien sliep ik weer beter en kreeg ik weer meer energie.  Mede door deze ervaring ben ik me verder gaan scholen en heb ik in januari 2023 de opleiding Orthomoleculaire Adviseur Gevorderde afgerond. Nu geef ik Leefstijl Advies. Om een goed advies te geven wordt er naast een uitgebreide vragenlijst ook een EMB- bloedtest gedaan. Er wordt gekeken of er intoleranties, vervelende bacteriën of er voldoende vitamines en mineralen in het lichaam zijn enz. Aan de hand van de uitslag wordt er een behandelplan opgesteld.  

Inmiddels werk ik samen met Roos van PoepGoed omdat wij het ont onze kennis graag willen delen. Dit doen we door lezingen te geven fysiek of online en ook hebben we een podcast opgenomen.  

Wat je verder nog moet weten over mij
Ik ben getrouwd en samen hebben twee, inmiddels volwassen, kinderen. 
Ik sport graag meestal zo’n 4 keer per week. Krachttraining, wandelen maar het liefst fietsen op m’n racefiets. Lekker buiten zijn!
Verder ben ik enthousiast, vol energie, hou van gezelligheid en trekken we er graag op uit met onze camper. 

Vriendelijke groeten,
Marian Bakker-Jansen