Telefoonnummer

06 26891807

Email

info@massagepraktijkhethogeland.nl

Een Rebozomassage is een massagetechniek gegeven met doeken (De Rebozo). De Rebozo is een speciale draagdoek van katoen met een diagonale rek en wordt gemaakt in Mexico. Deze bijzondere massagetechniek is geschikt voor baby’s, kinderen, volwassenen en kan ook gebruikt worden in de zwangerschapsperiode of tijdens de bevalling. De Rebozomassage wordt door de kleding heen gegeven. Deze massage kan zowel staand, liggend of zittend gegeven worden. De Rebozo massage kan worden gecombineerd met een zwangerschaps- of ontspanningsmassage.

De rebozo massage is een zeer ontspannende massage en wordt als zeer fijn en rustgevend. ervaren Voor een zwangere vrouw is deze massage extra prettig omdat de baby in de buik op een zachte manier wordt meebewogen. Ook de baby’s vinden de lichte schommelende bewegingen in de baarmoeder erg prettig.

Door middel van wiegen en pulsen middels het doek kan het lichaam volledig ontspannen. Het grootste effect wordt bereikt bij de liggende variant. Bij deze variant ligt u op een kussen op de grond en ligt het doek onder uw lichaam door. Van nek naar tenen worden de bewegingen met het doek gemaakt. Er zal per oppervlak meerdere sessies gedaan worden waardoor volledige ontspanning direct voelbaar is.

Harde buiken bij de zwangere vrouwen, kunnen op deze manier gemasseerd worden. In de meeste gevallen zullen de harde buiken verdwijnen. Dat is een effect wat op de massagetafel nooit bereikt kan worden en waardoor de Rebozo massage zo bijzonder is en een grote toevoeging is.
Baby’s en kleine kinderen kunnen samen met een ouder de massage ontvangen.

Je kunt kiezen voor een 30 minuten Rebozomassage  eventueel gecomineerd met 30 minuten ontspannings- of zwangerschapsmassage.

images