Telefoonnummer

06 26891807

E-mail

info@massagepraktijkhethogeland.nl

Ontspanningsmassage

Pure ontspanning en verwennerij. Jouw lichaam wordt zachtjes gemasseerd met natuurlijke oliën en je spieren en het onderhuids bindweefsel worden losser.

Lees meer
Ontspanningsmassage

Magnesiummassage

De meest snelle en effectieve manier om je magnesiumbalans aan te vullen is via de huid. Zechsal wordt uitstekend opgenomen en gaat via het interstitium rechtstreeks naar de cellen waar het moet zijn. Bij de magnesiummassage wordt de huid eerst ingesmeerd met magnesiumolie daarna volgt de massage. Aan het einde van de massage wordt je ingesmeerd met Zechsal bodycream.

Lees meer
Magnesiummassage

Zwangerschapsmassage

Het is fantastisch om zwanger te zijn. Maar er kunnen soms ook fyskieke klachten ontstaan. Verwen jezelf met een heerlijke zwangerschapsmassage.

Lees meer
Zwangerschapsmassage

Lomi Lomi massage

De Lomi Lomi massage zorgt voor een lichamelijke en geestelijke ontspanning, activeert het lymfestelsel, stimuleert het zenuwstelsel, helpt opgehoopte spanning, fysieke, emotionele en mentale stress los te laten, verbetering van de stofwisseling, afvoer van afvalstoffen en het zorgt voor een goede en gezonde nachtrust.

lees meer
Lomi Lomi massage

Hotstone massage

Bij deze massage worden natuurlijk gevormde hete basaltstenen en verwarmde olie gebruikt. Dit helpt de spieren te ontspannen en het bevordert het ontgiften van het lichaam.

Lees meer
Hotstone massage

Dorn therapie en Breuss massage

Dorn therapie is een zachte, gevoelvolle, maar ook krachtige manier, waarbij de verschoven wervels en gewrichten weer in hun ideale positie geplaatst worden. Zo wordt ook een bekkenscheefstand opgelost. Zonder naalden, kraken of medicijnen.

De Breussmassage ontspant de wervelkolom. De massage is erg fijn en ontspannend.

Lees meer
Dorn therapie en Breuss massage

Hoofdpijn- of Pijnzonemassage

Bij een hoofdpijn massage worden de spieren in de nek en op het hoofd gemasseerd. Door middel van drukpunt technieken en ontspannen strijkingen wordt de schedelrand, de slaap, het voorhoofd en de nek/schouders los gemasseerd.
Bij Pijnzonemassage wordt een specifieke pijnzone behandeld zoals stijve schouders, nek, pijn in de rug, RSI klachten, hamstring blessure enz.

Lees meer
Hoofdpijn- of Pijnzonemassage

Huid-Darm Gezondheid

Wil jij nu eindelijk meer grip op jouw huid-darm gezondheid? Tijdens het traject voor Huid-Darm Gezondheid in 4 maanden gaan we achterhalen wat de oorzaak van het probleem is. Dit doen we door 5 laboratorium testen. Zodra we de oorzaak weten kunnen we dit aanpakken. Dit doen we door aanpassing van voeding, mindset, aanpakken van de ziektemakers en het aanvullen van vitamines en mineralen. In 4 maanden tijden gaan we werken aan het stabiel maken van je huid-darm zodat je weer met vertrouwen en energie door het leven kan gaan.
Loop jij al langere tijd rond met (vage) klachten zoals geen energie, buikpijn, PDS, vermoeidheid, huidklachten, concentratie of focus problemen, fibromyalgie, spier-, gewrichtsklachten enz. Door EMB bloedtest krijg je inzicht waar de problemen liggen. In combinatie met de vragenlijst wordt er een leefstijladvies gegeven.

Lees meer
Huid-Darm Gezondheid

Fibromyalgie massage

De fibromyalgie massage is een massagevorm welke stress en pijn verminderd en heeft een positieve invloed op het slaappatroon.

Lees meer
Fibromyalgie massage

Eqology

Pure ecologische visolie uit Noorwegen

Lees Meer
Eqology

Vitakruid

Hoogwaardige voedingssupplementen
Een combinatie tussen natuur en wetenschap

Lees Meer
Vitakruid

Zechsal

Pure Magnesium uit Groningen

Lees Meer
Zechsal

Dit is wat onze klanten denken

Onze Specialiteit

Massagepraktijk Het Hogeland is gespecialiseerd in Ontspanningsmassage, Zwangerschapsmassage, Hotstonemassage, Lomi Lomi massage, Dorn Therapie, Breuss massage, Pijnzone massage, Bindweefselmassage, Fibromyalgie massage, Hoofdpijnmassage en Combinatie massage.

In overleg met u kiezen we de passende massage. De intensiteit van de behandeling en de behandelende lichaamsdelen wordt in overleg afgestemd.

Massagepraktijk Het Hogeland is gevestigd in Usquert, Oude Dijk 4. De prijktijk bevindt zich op de eerste etage van ons woonhuis en is bereikbaar via een trap.